Тази седмица сме настроени изключително музикално. Напълно логично и очаквано, покрай вече изминалите

...
Тази седмица сме настроени изключително музикално. Напълно логично и очаквано, покрай вече изминалите
Коментари Харесай

5 нови песни от седмицата

Тази седмица сме настроени изключително музикално. Напълно логично и предстоящо, покрай вече миналите полуфинали и идния край на Евровизия, който с неспокойствие чакаме на следващия ден, 13 май. Да не приказваме за майското знамение, което ни изненада още при започване на работната седмица. 
 Евровизия 2023 - 7 от най-интересните песни, които вземат участие в песения конкурст тази година
Евровизия отново ни шокира... в положителния смисъл обаче

Артистите, които привлякоха вниманието ни

Разбира се, говорим за Thirty Seconds To Mars , които изненадаха почитателите си с новината, че ще издават нов албум. It " s the End of the World But It " s a Beautiful Day излиза чак през септември, само че братята Джаред и Шанън Лето към този момент ни зарадваха с първа нова ария от него, озаглавена  " Stuck ". Определено ни липсваха - и готината им музика, и страхотните им клипове. 

Продължаваме с Джеймс Артър , който ни връща обратно във времето с новото си парче  " A Year Ago " . Започваща с акустична китара, вълнуващи синтезатори и барабанен темп, в интимната ария се пее за неналичието на някогашен сътрудник и за болката от загубата. 

" Всъщност, в " A Year Ago " не става въпрос за конкретна връзка, а за поредност от такива. Преминах през много болежка и се допрях до разнообразни интервали от живота си. Измина една година и към момента желая да се върна обратно към едно време, което към този момент не съществува, време, в което всичко беше наред ", споделя изпълнителят.

Наостряме ухо към Брайън Адамс , който показа новата си антивоенна ария " What If There Were No Sides At All " с съпътстващо видео към нея. 

" Това е антивоенна ария за мир. Локациите са предназначени да показват спорове в света. Целта на тази ария е да предизвика размисъл и може би даже да насърчи държавните управления да седнат и да приказват за мир. В момента има единствено ескалиращо разделяне и гибел - резултат от милиардите долари, изхарчени от държавните управления за финансиране на тези безкрайни войни. ", пише в своя Instagram канадският актьор.

Няма по какъв начин да пропуснем и Шакира , за която тази седмица се приказва извънредно постоянно. Причината досега не беше нова музика, а забавните мъже, в чиято компания е засична. Първо беше Том Круз, след това Луис Хамилтън. Какво тъкмо не случва не е ясно, само че по всичко проличава, че колумбийката към този момент в действителност е отворила нова страница в живота си след тежката разлъка с Жерар Пике. 

Сега обаче оставяме настрани любовния ѝ живот и се фокусираме по-скоро върху творчеството ѝ и фактът, че пусна новия си сингъл " Acróstico ". В тази балада, изпълнителката с необикновено хубав глас демонстрира същинска и неподправена страст. Освен това, на 7 май се организира първата в историята галавечер " Латино дами в музиката " на Billboard, където Шакира беше отличена с почетна премия .
 5 нови песни от седмицата със Селин Дион, Хари Стайлс, Рита Ора, Texas и Greta Van Fleet
5 нови песни от седмицата

И едно видео на Тайка Уайтити

Завършваме с Поли Генова. Докато обикаля Европа, пеейки пред многохилядна аудитория в Барселона, Варшава и Мадрид, тя сътвори парче въодушевено от носталгията по златните години на MTV. Песента " Недей да правиш по този начин " е на български език, със звучене, което допира сърцето на всеки почитател на класическите MTV шлагери. Нейни създатели са Щерион Пилидов и Елена Сиракова, а видеото към сингъла е режисирано от Вито Бонев.

" Този пресен и друг план, инспириран от музиката на края на 80-те и 90-те години, ни потапя в силата, която ни кара да танцуваме в ритъма на диското. Благодаря на целия екип, с който работихме с голямо предпочитание, вложихме цялото си ентусиазъм и създадохме една дребна, музикална машина на времето ", споделя за парчето Поли.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР